跳到主要内容

米雷塞维尼在 Ipsos Adria-s 网上!

本月版的 Ipsos 更新展示了来自.必威官网app

关于益普索 · 阿德里亚的关键事实

普雷岑茨全球90 tregje

T ü gjitha tregjet

N è Ipsos,ne jemi pasionant è,kurioz ê rreth njerezve,tregjeve,markave dhe shoqris è。
Ne è bëjmë botën tonë në ndryshim,më të lehtë dhe më të shpejtë për të lundruar dhe inspiruar klientët që të marrin vendime të zgjuara。